Bouwmarkten

Datum: juli 28, 2020
Categorie: Huis, tuin en dier

Samenvatting Artikel

Bouwmarkten voor klussers

Bouwmarkten kun je in iedere stad wel vinden. Er zijn veel verschillende bouwmarkten die allen spullen aanbieden voor de doe-het-zelf-klussen. Daarnaast worden er nog diverse andere artikelen verkocht. Er zijn een aantal grote bouwmarkten zoals Gamma, Praxis en Karwei. Deze winkels zijn in heel Nederland verspreid en bieden hoogwaardige bouwmaterialen. Verder zijn er nog talrijke kleine lokale bouwmarkten die vaak in dorpen zijn gevestigd. 

Producten bij de bouwmarkt

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je bij de bouwmarkt voornamelijk bouwproducten kopen. De artikelen zijn voornamelijk gericht op de doe-het-zelf-markt. Voorheen werd vaak een professional ingehuurd om een bepaalde klus te verrichten. Tegenwoordig wordt dit veelal door de gewone man zelf gedaan. De meeste artikelen zoals bouwgereedschap, bouwmaterialen en andere bouwbenodigdheden zijn te vinden in de bouwmarkt. Naast een ruim assortiment aan bouwproducten worden er ook vaak andere producten verkocht die gerelateerd zijn aan “wonen”. Zo worden er vaak meubels en tuinartikelen verkocht in bouwmarkten. De bouwmarkt is dus steeds meer verandert in een winkel die zowel gericht is op “wonen” als de doe-het-zelver. 

Prijzen bij de bouwmarkt

Het huren van een professional voor je bouwklus kost vaak veel geld. Je moet de kosten van zowel het personeel als het materiaal betalen. Daarnaast wil de onderneming winst maken waardoor de kosten vaak nog een stukje hoger liggen. Om de kosten te drukken, kiest men er vaak voor om zelf te klussen. Daarnaast vindt men het ook leuk om te klussen. Alleen voor de spullen bij de bouwmarkt moet nu nog worden betaald. Vaak kan dit relatief goedkoop.

Bouwmarkt aanbieding

De grote ketens als Gamma, Praxis en Karwei hebben vaak aanbiedingen waardoor je voordelig veel bouwmaterialen kunt inkopen. Ook de lokale bouwmarkten en bouwwinkels hebben vaak speciale aanbiedingen die voordelig kunnen uitpakken voor de doe-het-zelver. Verder zijn er ook kortingsbonnen waarmee je bij diverse bouwmarkten korting kunt krijgen op je bouwartikelen. 

Bouwmarkten in jouw stad?

Ben jij op zoek naar een bouwmarkt bij jou in de buurt? In iedere stad of dorp is wel een bouwmarkt in de buurt. Bekijk Startup24 voor een uitgebreid overzicht van alle steden

Recente blog artikelen

Intieme zorg voor jezelf

Intieme zelfzorg

Meer weten over intieme zelfzorg? In dit artikel lees je alles over intieme zelfzorg en hoe je dit het beste doet. Lees snel verder, ga aan de slag en voel je geweldig.
Lees verder »

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Intieme zorg voor jezelf
Voeding en gezondheid

Intieme zelfzorg

Meer weten over intieme zelfzorg? In dit artikel lees je alles over intieme zelfzorg en hoe je dit het beste doet. Lees snel verder, ga aan de slag en voel je geweldig.
Lees verder »
Adventskalender openen
Dienstverlening

De leukste adventskalenders

Ben je op zoek naar een leuke adventskalender voor de gezelligste maand van het jaar? Lees er meer over in dit artikel. Een adventskalender voor jou of voor een ander?
Lees verder »