De leukste laarzen voor de wintermaanden

Datum: september 23, 2021
Categorie: Huis, tuin en dier

Samenvatting Artikel

De leukste laarzentrends voor de wintermaanden op een rij

Zoek je de leukste laarzen voor de wintermaanden? Er zijn weer veel nieuwe leuke laarzentrends. Ook doen sommige trends van vorig jaar weer hun herintrede. Wij zochten uit wat de leukste laarzen voor de wintermaanden zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Met welk paar laarzen steel jij de show deze winter?

De afzaklaarzen

Wil jij helemaal on trend de wintermaanden in? Dan doe je dat zeker met een stijlvol paar afzaklaarzen. Dit zijn ook wel laarzen die losjes om je benen zitten, waardoor ze ietwat af lijken te zakken. Het fijne van deze laarzen is dat ze je benen slanker laten lijken aan de onderkant en je ze vrijwel met alles kunt combineren. Draag ze over je mooiste skinny jeans of onder een midi skirt.

Overknee laarzen

Ook de overknee laars is een groot favoriet de komende wintermaanden. Vorig seizoen gingen we massaal voor exemplaren die net over de knie gingen. Dit seizoen gaan we echter nog een stukje hoger. Ook worden de laarzen steeds strakker. Ga eens op zoek naar gave overknee boots en combineer ze met een rokje met hoge taille of een glitter jurkje.

Chelsea boots

Chelsea boots zijn erg populair. Dit laarsje is kort en nauwsluitend en heeft een beide kanten een elastische inzet. Het laarsje is plat, maar er zijn ook varianten met plateauzolen of hakken verkrijgbaar. De schoenen hebben een ronde neus en een van de grootste kenmerken van de Chelsea boot zijn de twee delen leer waar ze uit bestaan. Dit leer komt een paar centimeters boven de zool, op de enkel, samen.  Je kunt ze combineren met een skinny jeans, een leuke rok of jurk of een broek met iets wijdere pijpen. Chelsea boots zullen veel gezien worden de komende winter en een paar van deze prachtige boots mag dan ook niet op jouw schoenenrek ontbreken.

Witte laarzen

Een echte must have voor de winter van 2021 zijn witte laarzen. En dan bedoelen we vooral witte laarzen met een vierkante neus, hoewel de ronde neus en de amandelvormige neus ook veel worden gezien. Witte laarzen kunnen Chelsea boots zijn, afzaklaarzen of overknee laarzen. Wil je echt on trend de straat op, dan zijn witte laarzen onmisbaar.

Laarzen met ketting

Wat ook veel zal worden gezien in de winter van 2021 zijn laarzen met kettingen. Kettingen als decoratie op laarzen, sandalen en enkellaarsjes zijn een grote trend dit jaar. Deze kettingen kunnen grof of juist groot zijn. Je kunt ook toffe laarzen kopen met kleine doch fijne kettingen. Zo kun je precies het paar laarzen vinden dat geheel naar jouw smaak is. Laarzen met kettingen staan goed boven een stoere jeans of een nauwsluitend jurkje. Weet jij al welke laarzen je op je verlanglijstje gaat zetten? Kijk eens welk paar laarzen je het meest aanspreken en ga op zoek naar de mooiste exemplaren. Zo kun je geheel in stijl de wintermaanden door.

Recente blog artikelen

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Welke soorten schuttingen zijn er feature image 01
Huis, tuin en dier

Welke soorten schuttingen zijn er?

Wil je een schutting laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk weten welke soorten schuttingen er zijn. In dit artikel lees je alles over de soorten schuttingen en ontdek je welke het beste bij jouw tuin passen.
Lees verder »
Krokante hapjes voor een feestje
Voeding en gezondheid

Krokante hapjes voor een feestje

Op een feestje wil je natuurlijk de perfecte hapjes serveren. Deze moeten krokant en vers zijn. In dit artikel lees je alles over de lekkerste krokante hapjes voor jouw aankomende feestje.
Lees verder »