Cadeau voor collega

Datum: april 28, 2021
Categorie: Dienstverlening

Samenvatting Artikel

Cadeau voor collega

Het is belangrijk dat er een fijn werkklimaat is om productief en efficiënt te werk te gaan. Jouw collega’s spelen hier een belangrijke rol in en het is daarom essentieel dat jij en je collega’s goed met elkaar overweg kunnen gaan. Het zijn net je kameraden, of in zekere zin zelfs een soort van familie. Je kunt een cadeau voor je collega’s kopen om je waardering en vertrouwen te laten blijken. Als werkgever kun je ervoor kiezen om cadeaus aan je werknemers te verstrekken om hun harde werk te belonen. In dit artikel belichten we een aantal tips voor een leuk cadeau voor jouw collega’s of personeel. 

Een cadeaubon

Je wilt echt iets van waarde of betekenis kopen voor je collega, maar je weet niet wat. Misschien vindt hij of zij het cadeau dat jij wilt kopen helemaal niet leuk. Als het om je personeel gaat, is het nog belangrijker om het juiste cadeau te kopen. Je wilt immers geen slechte indruk maken op je personeel en ze teleurstellen. Om dergelijk teleurstellingen te voorkomen, kun je er altijd voor kiezen om een cadeaubon te geven. Hiermee kan men zelf bepalen wat men wil kopen. Het enige dat jij wel bepaalt is het bedrag. Er zijn verschillende cadeaubonnen, waaronder giftcards, restaurantbonnen, diners en cadeaubonnen van diverse winkels. Kortom, met een cadeaubon zit je altijd goed!

Cadeau thuis laten bezorgen

Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal. Zeker door de coronacrisis wordt er bijna uitsluitend thuis gewerkt. Het kan dus voorkomen dat je jouw collega’s of personeel al maanden niet hebt gezien. Om toch op een verantwoorde manier je collega’s te verrassen, kun je ervoor kiezen om een cadeau thuis te laten bezorgen. Je kunt een leuke attente brief meesturen bij het cadeau die het allemaal net iets persoonlijker maakt. Er zijn veel leuke brievenbus cadeaus die je thuis kunt laten bezorgen. Zo zijn er bijvoorbeeld koffiesets en chocoladepakketten die jouw collega’s heel erg zullen waarderen. 

Kerstcadeaus

Tijdens kerst is het bijna een gewoonte dat al het personeel een kerstpakket krijgt. Traditioneel bestaat zo’n pakket uit voedselwaren en wijn, maar dit begint op den duur een beetje saai te worden. Daarom kun je ervoor kiezen om het helemaal anders aan te pakken. Zo kun je ervoor kiezen om jouw personeel zelf een cadeau te laten samenstellen. Er zijn verschillende webshops waar dit mogelijk is. Zo zal jouw personeel altijd tevreden zijn met de kerstcadeaus. Wil je toch liever een traditioneel kerstpakket geven? Kies dan voor een speciaal kerstpakket met bijzondere en luxe producten. Zo kun je het kerstpakket enigszins opfleuren. 

Op zoek naar personeelsgeschenken?

Ben je op zoek naar een geschenk voor jouw personeel of collega’s? Kijk dan eens naar de verschillende personeelsgeschenken ideeën.

Recente blog artikelen

Intieme zorg voor jezelf

Intieme zelfzorg

Meer weten over intieme zelfzorg? In dit artikel lees je alles over intieme zelfzorg en hoe je dit het beste doet. Lees snel verder, ga aan de slag en voel je geweldig.
Lees verder »

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Intieme zorg voor jezelf
Voeding en gezondheid

Intieme zelfzorg

Meer weten over intieme zelfzorg? In dit artikel lees je alles over intieme zelfzorg en hoe je dit het beste doet. Lees snel verder, ga aan de slag en voel je geweldig.
Lees verder »
Adventskalender openen
Dienstverlening

De leukste adventskalenders

Ben je op zoek naar een leuke adventskalender voor de gezelligste maand van het jaar? Lees er meer over in dit artikel. Een adventskalender voor jou of voor een ander?
Lees verder »