Keramieken vazen en andere leuke vazen

Datum: juli 1, 2021
Categorie: Huis, tuin en dier

Samenvatting Artikel

De leukste vazen op een rijtje

Met bloemen, droogbloemen of nep bloemen breng je meer sfeer in huis. Ook de vaas waarin je de bloemen doet, kan jouw interieur geheel afmaken. Zo zijn er diverse soorten vazen, zoals keramieken vazen of glazen vazen en heb je de mogelijkheid om te spelen met verschillende kleuren en hoogtes. Wij hebben de leukste vazen voor je op een rijtje gezet, zodat je snel een vaas kunt vinden die geheel bij jouw interieur past.

Keramieken vazen

Keramieken vazen geven je interieur een natuurlijke uitstraling. Ook straalt een keramieken vaas rust uit en zorgt het voor een zen-gevoel. Door aarde elementen zoals keramiek in je interieur toe te voegen, creëer je een zachte sfeer. Als dit is waar je naar op zoek bent, zijn keramieken vazen erg geschikt. Je kunt keramiek in diverse vormen en kleuren vinden. Hierdoor kun je ze niet alleen in een natuurlijke inrichting zetten, maar ook je strakke interieur een speelse twist geven.

Glazen vazen

Glazen vazen passen bij vrijwel iedere interieurstijl. Als je de bloemstelen ietwat speels laat zien, kan dit net wat extra’s geven aan je interieur. Je kunt glazen vazen in diverse kleuren en vormen bestellen. Kies voor glazen vazen die jouw interieur omhoog halen. Dit kunnen een paar verschillende normale glazen vazen naast elkaar zijn of een mix van glazen in verschillende hoogtes en kleuren. Een glazen vaas is ook erg geschikt als cadeau, omdat deze vazen eigenlijk bij iedereen wel in de smaak vallen. Koop er een mooie bos bloemen bij of fleur de vaas op met een prachtig boeket droogbloemen.

Hoge vazen

Hoge vazen zijn erg mooi en je kunt hierdoor zorgen voor meer speling op verschillende hoogtes in de ruimte. Veren of pluimen zijn ideaal om in een hoge vaas te doen. Zet ze op de grond of op tafel en experimenteer met de verschillende hoogtes. Je kunt ook een lege plek in de ruimte opvullen met een prachtige hoge vaas. Naast pluimen en veren kun je ook een groot boeket bloemen in de vaas plaatsen of kiezen voor een combinatie van verschillende soorten droogbloemen.

Gouden vazen

Gouden vazen worden steeds meer gezien in het interieur. Sla een woningmagazine open en je zal al snel gouden vazen voorbij zien komen. Goud is de trend van dit moment, wat betekent dat ook gouden fotolijstjes, beeldjes en andere gouden elementen zeker gezien mogen worden in het interieur. Hoe kun je dit nu beter afmaken dan met een mooie gouden vaas? Je kunt gouden vazen met verschillende kleuren en stijlen combineren, zodat je meer sfeer en warmte in de ruimte creëert. Doe er een mooi boeket kleurrijke bloemen in of kies voor sfeervolle veren of pluimen. Met gouden vazen kun je werkelijk alle kanten op!

Kies jouw favoriete vaas

Heb jij jouw favoriete vaas al in onze top 5 leukste vazen zien staan? Kijk dan welke vazen het best bij jouw interieur passen. Met bovenstaande vazen fleurt jouw interieur in elk geval enorm op!

Recente blog artikelen

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Welke soorten schuttingen zijn er feature image 01
Huis, tuin en dier

Welke soorten schuttingen zijn er?

Wil je een schutting laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk weten welke soorten schuttingen er zijn. In dit artikel lees je alles over de soorten schuttingen en ontdek je welke het beste bij jouw tuin passen.
Lees verder »
Krokante hapjes voor een feestje
Voeding en gezondheid

Krokante hapjes voor een feestje

Op een feestje wil je natuurlijk de perfecte hapjes serveren. Deze moeten krokant en vers zijn. In dit artikel lees je alles over de lekkerste krokante hapjes voor jouw aankomende feestje.
Lees verder »