Kerstcadeaus

Datum: juli 7, 2021
Categorie: Dienstverlening

Samenvatting Artikel

Kerst is altijd een feestelijke gelegenheid. Vaak is de voorgaande periode erg druk op werk wat deze feestdagen het ultieme moment maakt om tot rust te komen en te ontspannen. Het is vaak gebruikelijk om een kerstcadeau aan je personeel te geven om jouw waardering voor hen te uiten, maar wat voor kerstpakket moet je precies geven? Wil je een traditioneel kerstpakket geven of wil je juist meegaan met de tijd en voor iets anders kiezen? De keuze is zeer ruim en met elk cadeau zit je altijd goed. In dit artikel lichten we uit welke kerstcadeaus er allemaal in omloop zijn en welke het meest geschikt is voor jouw personeel.

Het traditionele kerstpakket

Ten eerste is het altijd mogelijk om een traditioneel kerstpakket te geven. Dit is vaak een doos gevuld met eten en drinken, en andere mooie spullen. De grootte van het kerstpakket is vaak een indicatie van je dankbaarheid. Heb je een groot bedrijf met veel personeel, dan zal een klein pakket met lekkers volstaan. Werk je met een klein, hecht team, dan kun je beter kiezen voor een wat luxer kerstpakket die jouw waardering voor het personeel laat zien. Kerstpakketten zijn vaak vooraf samengesteld, kijk dus goed naar de producten die in het pakket zitten. Tegenwoordig is het ook vaak mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen, op deze manier kun jij het kerstpakket net iets persoonlijker maken.  

Cadeaubox

Wil je liever geen kerstpakket geven, maar wil je ook weer niet te ver afwijken van het originele concept? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaubox! Een cadeaubox is een doos die aan de buitenkant mooi is versierd, dit geeft een feestelijke impressie. Binnen in de doos zit een cadeau dat jij zelf kunt kiezen. Dit kan variëren van keukengerei tot gereedschap. Zo kun jij een kerstcadeau kiezen waarvan jij weet dat het personeel het zal waarderen. Daarnaast wordt de doos ook geleverd met een kaartje waarop je een persoonlijke boodschap kunt achterlaten. De cadeaubox is dus een ideale vervanger voor het traditionele kerstpakket.  

Cadeaubon

Wil je liever helemaal geen kerstpakket of cadeaubox cadeau doen, maar wil je toch iets leuks geven aan je personeel tijdens kerst? Dan kun je ervoor kiezen om een cadeaubon te geven. Het grote voordeel van een cadeaubon is dat jouw werknemers zelf hun cadeau kunnen kiezen. Zo voorkom je teleurstelling en weet je altijd zeker dat jouw personeel blij is met hun kerstcadeau. Je kunt kiezen uit verschillende cadeaubonnen. Weet je bijvoorbeeld dat jouw personeel dol is op merkkleding, dan kun je ervoor kiezen om een fashioncheque cadeau te doen. Hiermee kun je bij de meeste kledingwinkels in Nederland het nieuwste assortiment shoppen. Wil je toch liever een neutralere cadeaubon geven? Dan kun je kiezen voor een luxe restaurantbon die bij de meeste restaurants in Nederland kan worden verzilverd.   

Recente blog artikelen

Intieme zorg voor jezelf

Intieme zelfzorg

Meer weten over intieme zelfzorg? In dit artikel lees je alles over intieme zelfzorg en hoe je dit het beste doet. Lees snel verder, ga aan de slag en voel je geweldig.
Lees verder »

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Intieme zorg voor jezelf
Voeding en gezondheid

Intieme zelfzorg

Meer weten over intieme zelfzorg? In dit artikel lees je alles over intieme zelfzorg en hoe je dit het beste doet. Lees snel verder, ga aan de slag en voel je geweldig.
Lees verder »
Adventskalender openen
Dienstverlening

De leukste adventskalenders

Ben je op zoek naar een leuke adventskalender voor de gezelligste maand van het jaar? Lees er meer over in dit artikel. Een adventskalender voor jou of voor een ander?
Lees verder »