Mediums

Datum: juni 30, 2021
Categorie: Dienstverlening

Samenvatting Artikel

Mediums

Waarschijnlijk heb je het wel eens gehoord, mensen die beweren dat ze met geesten en overleden personen kunnen communiceren. Zo een persoon wordt ook wel een medium genoemd. Alles dat wordt geclassificeerd als paranormale activiteit kan tegenwoordig ook onder medium worden geschaard. Wanneer het medium zich in een trans bevindt, dan kan hij of zij met de geestenwereld communiceren. Het medium hoeft zich niet per se in een trans bevinden. Vaak is zij zich volledig bewust van wat er gebeurt. In dit artikel zullen we wat dieper ingaan op mediums en de verschillende gaven die zij hebben. 

Gaven van een medium

Een medium kan één of meerder gaven bezitten. Hieronder beschrijven we de belangrijkste gaven die een medium kan bezitten. 

1. Helderziend

Een persoon die helderziend is beweert dat zij beelden kan zien op een andere locatie. Zo kan zij door middel van een voorwerp dat bij een bepaald persoon hoort, zien waar deze persoon zich bevindt en hoe deze persoon zich voelt. Dergelijke claims op helderziendheid zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Toch beweren veel mensen dat ze helderziend zijn. 

2. Helderwetend

Een helderwetend persoon doet niks extra’s om aan informatie te komen. Deze persoon weet gewoon wat er zich afspeelt. De antwoorden komen zomaar in het hoofd zonder dat deze persoon weet hoe dit komt. Als de helderwetende navraagt of de gedachten kloppen, dan blijkt dit vaak het geval te zijn. Vaak is het wel zo dat een helderwetend persoon tegelijkertijd ook helderziend en heldervoelend is. 

3. Helderhorend

Een helderhorend persoon is bijna hetzelfde als een helderwetend persoon. Het enige verschil is dat de helderhorende weet waar de informatie vandaan komt. De helderhorende persoon heeft een stem in zijn hoofd die hem alle informatie verteld. Echter, dit is niet hun innerlijke stem, maar de stem van een andere persoon. Bijvoorbeeld een persoon die al overleden is. 

4. Heldervoelend

Heldervoelendheid is specifiek gericht op het aanvoelen van energie. Het gaat dan specifiek om voorwerpen van andere mensen. Je raakt bijvoorbeeld de tas van een persoon aan en krijgt dan de energie van de andere persoon via deze tas doorgestuurd. Deze energie kan een heldervoelend persoon omzetten in emoties. Zo kan het medium bepalen hoe deze persoon zich voelt. 

Telepathisch vermogen

Alle bovengenoemde gaven die een medium kan bezitten, kunnen worden gebruikt voor telepathie. Het medium gebruikt haar zintuigen om hetzelfde te voelen, denken en zien als een andere persoon. Op deze manier kan het medium deze persoon beter begrijpen en onbeantwoorde vragen beantwoorden. Het grote voordeel is dat dit allemaal op afstand kan. Ook is het mogelijk om te communiceren met personen die al overleden zijn. Op deze manier kan men bijvoorbeeld beter de rouw verwerken. 

Meer over mediums?

Wil je graag meer lezen en leren over mediums en hun gaven? Houd dan Startup24 in de gaten. Wij voorzien de website regelmatig van nieuwe artikelen over diverse onderwerpen. 

Recente blog artikelen

Intieme zorg voor jezelf

Intieme zelfzorg

Meer weten over intieme zelfzorg? In dit artikel lees je alles over intieme zelfzorg en hoe je dit het beste doet. Lees snel verder, ga aan de slag en voel je geweldig.
Lees verder »

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Intieme zorg voor jezelf
Voeding en gezondheid

Intieme zelfzorg

Meer weten over intieme zelfzorg? In dit artikel lees je alles over intieme zelfzorg en hoe je dit het beste doet. Lees snel verder, ga aan de slag en voel je geweldig.
Lees verder »
Adventskalender openen
Dienstverlening

De leukste adventskalenders

Ben je op zoek naar een leuke adventskalender voor de gezelligste maand van het jaar? Lees er meer over in dit artikel. Een adventskalender voor jou of voor een ander?
Lees verder »