Originele cadeaus om aan je moeder te geven

Datum: april 12, 2022
Categorie: Dienstverlening

Samenvatting Artikel

Of het nu voor Moederdag of voor haar verjaardag is: het is van tijd tot tijd leuk om je moeder in de watten te leggen. Al is het soms best lastig om een mooi cadeau te bedenken. Je wilt iedere keer immers weer iets goeds geven. Kun je nog wel wat tips gebruiken? Lees dan snel verder.

Serviesgoed

Eerlijk is eerlijk: veel moeders doen heel lang met dezelfde spullen in de keuken. Dat is natuurlijk wel lekker duurzaam, maar na verloop van tijd toch ook wel een beetje saai. Het is daarom leuk om iets te geven voor in de keuken of op de eettafel. We denken direct aan nieuw serviesgoed. Je hoeft niet per se een complete set te geven, maar mooie mokken zijn bijvoorbeeld een perfect cadeau. Je kunt het ook zoeken in een richting die misschien nog ontbreekt in haar collectie. Heeft je moeder bijvoorbeeld al goede pastaborden? Om maar iets te noemen! Hoe specifieker en persoonlijker je het maakt, hoe unieker het cadeau is.

Verwenpakket

Het is een beetje een cliché, maar toch altijd een fijn presentje: een verwenpakket. Met bijvoorbeeld douchegel, body lotion en geurstokjes erin. Het gaat in dit geval niet enkel om het product, maar ook om de boodschap erachter. Je gunt het je moeder om eens wat vaker een momentje voor zichzelf te nemen. Je kunt er ook een kaartje bij stoppen, waarop je dit schrijft.

Herinneringenboek

Wil je graag zelf iets maken om aan je moeder te geven? Dat is altijd een goed idee: hier maak je de meeste moeders erg blij mee. Maak bijvoorbeeld een herinneringenboek. Dit bestaat allereerst uit foto’s. Waar moeders vaak de fotoboeken maken voor kinderen, draai je dit nu dus om. Voeg leuke foto’s toe van momenten die jullie samen hebben beleefd. En om het nog specialer te maken, schrijf je er ook verhaaltjes bij. Zo breng je herinneringen weer tot leven!

Bloembollen voor in de tuin

Houdt jouw moeder van tuinieren? Geef dan eens bloembollen cadeau, waar bloemen uitkomen die ze mooi vindt. Hier kan ze lekker mee aan de slag gaan. Van losse bloembollen die in de tuingrond kunnen worden gestopt tot een kant-en-klare set van tulpen op pot – er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Bloemen maken altijd blij! Daarnaast is de kans groot dat ze steeds aan jou zal denken als de bloemen eenmaal uit de grond komen. Een mooie gedachte.

Doe-cadeau

De laatste tip? Geef een doe-cadeau. Zeker als jullie elkaar eigenlijk maar weinig zien of als jullie er steeds weer niet aan toekomen om samen iets leuks te ondernemen, is dit tof. Plan het liefst ook direct de datum, zodat het er wel echt van komt. Ga samen winkelen, naar een concert, een workshop volgen of uitgebreid dineren – het is maar net wat jullie het leukst vinden.  

Recente blog artikelen

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Welke soorten schuttingen zijn er feature image 01
Huis, tuin en dier

Welke soorten schuttingen zijn er?

Wil je een schutting laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk weten welke soorten schuttingen er zijn. In dit artikel lees je alles over de soorten schuttingen en ontdek je welke het beste bij jouw tuin passen.
Lees verder »
Krokante hapjes voor een feestje
Voeding en gezondheid

Krokante hapjes voor een feestje

Op een feestje wil je natuurlijk de perfecte hapjes serveren. Deze moeten krokant en vers zijn. In dit artikel lees je alles over de lekkerste krokante hapjes voor jouw aankomende feestje.
Lees verder »