Paragnosten

Datum: juli 6, 2021
Categorie: Dienstverlening

Samenvatting Artikel

Een paragnost is iemand die paranormale gaven beschikt. Hij of zij kan veel meer voelen, weten en zien dan een normaal persoon. Vaak wordt gesteld dat de paragnost over een zesde zintuig beschikt waarmee hij of zij in de toekomst kan kijken. Deze gaven gebruikt de paragnost om voorspellingen over de toekomst te doen, mysteries uit het verleden te verklaren of het gedrag van een bepaald persoon te verklaren. Soms kan een paragnost uit zichzelf aanvoelen wat er in het hiernaast gebeurt, maar soms maken paragnosten ook gebruik van speciale voorwerpen als kaarten. In dit artikel gaan we dieper in op de speciale gaven van een paragnost en wat de paragnost voor andere mensen kan betekenen.

De verschillende gaven van een paragnost

Een paragnost kan verschillende gaven bezitten. Hieronder bespreken we de meest voorkomende gaven: 
  • Helderziend: een persoon die helderziend is kan zien wat er zich in het toekomst zal afspelen, of wat er in het verleden is gebeurd. Vaak krijgen helderziende personen deze informatie uit het niets binnen, maar soms wordt er gebruik gemaakt van bepaalde voorwerpen zoals de spullen die bij de persoon in kwestie horen.
  • Helderwetend: helderwetende personen zijn net iets anders dan helderziende personen. Helderwetende personen vergaren namelijk spontaan informatie in hun hoofd zonder dat zij weten hoe dit gebeurt. Ook zijn er geen externe invloeden zoals voorwerpen die betrokken zijn bij de accumulatie van informatie.
  • Helderhorend: een helderhorend persoon lijkt sterk op een helderwetend persoon. Er wel één fundamenteel verschil: helderhorende personen weten wel waar de informatie vandaan komt. Helderhorende personen hebben een soort stemmetje in hun hoofd die hen de informatie vertelt. Dit kan zowel hun innerlijke stem zijn als een externe stem.

Medium of paragnost?

Vaak wordt gedacht dat een medium en paragnost precies hetzelfde zijn. Echter, dit is niet het geval, er is wel degelijk een verschil tussen beide personen. Het grote verschil is dat een medium contact kan leggen met personen die al overleden zijn. Sommige paragnosten kunnen dit ook, maar dit hoeft niet een vereisten te zijn. Ieder medium is dus per definitie een paragnost die gaven bezit, maar niet iedere paragnost is ook een medium.  

Wat kan een paragnost voor jou betekenen?

Een paragnost kan jou veel diensten verlenen, maar het beantwoorden van jouw vragen is toch de voornaamste taak van een paragnost. Het kan gaan om heel simpele vragen over jouw liefdesrelaties, werkrelaties of je horoscoop. Maar een paragnost kan ook diepgaande vragen beantwoorden, zo kan hij of zij bijvoorbeeld helpen bij het verwerken van rouw door contact te leggen met de overleden persoon, mits de paragnost ook een medium is in dit geval. Ben je op zoek naar een paragnost die jouw onbeantwoorde vragen kan beantwoorden? Spirit4u heeft een professioneel team aan paragnosten. 

Recente blog artikelen

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Welke soorten schuttingen zijn er feature image 01
Huis, tuin en dier

Welke soorten schuttingen zijn er?

Wil je een schutting laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk weten welke soorten schuttingen er zijn. In dit artikel lees je alles over de soorten schuttingen en ontdek je welke het beste bij jouw tuin passen.
Lees verder »
Krokante hapjes voor een feestje
Voeding en gezondheid

Krokante hapjes voor een feestje

Op een feestje wil je natuurlijk de perfecte hapjes serveren. Deze moeten krokant en vers zijn. In dit artikel lees je alles over de lekkerste krokante hapjes voor jouw aankomende feestje.
Lees verder »