Amsterdam

Op zoek naar een goed restaurant of nieuwe makelaar in Amsterdam? Startup24 biedt een duidelijk overzicht en helpt jou vergelijken. Zoek, bekijken & vergelijk aanbieders en bedrijven in jouw stad.

Eten & Drinken in Amsterdam

Amsterdam heeft veel leuke restaurants en keuze maken is natuurlijk lastig. Wil je een restaurant boeken in Amsterdam, eten afhalen of toch lekker eten bestellen in Amsterdam vanuit de luie stoel? Bekijk hier aanbod in Amsterdam voor restaurants.

 • Eten bestellen in Amsterdam

  Eten bestellen in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk. Bekijk ons aanbod van restaurants in Amsterdam waar je eten kunt bestellen en bestel direct online. Pizza, Sushi of toch liever Indiaas? Bestel eten in Amsterdam via Startup24.

 • Sushi thuisbezorgd in Amsterdam

  Amsterdam kent een ruim aanbod aan restaurants waar je Sushi kunt bestellen. Wil je sashimi of toch opgerolde sushi’s? Op Startup24 hebben we een selectie gemaakt van Sushi restaurants in Amsterdam die eten bij je thuis bezorgen.

 • Pizza bestellen in Amsterdam

  Pizza Margarita of toch liever een met veel vlees? Wie een lekker pizza wil eten vanavond in Amsterdam moet even op Startup24 kijken. Bekijk alle restaurants die Pizza’s thuisbezorgen in Amsterdam, zodat je vanavond lekkere Pizza’s eet.

  Eten bestellen in Amsterdam

  Wil je graag eten bestellen in Amsterdam? In Amsterdam vind je een groot aanbod aan verschillende restaurants die eten bezorgen of waar je eten kunt afhalen. Of je nu trek hebt in sushi, pizza of hamburgers, in Amsterdam kun je makkelijk eten bestellen via Startup24. Het aanbod is ruim en varieert van de grote ketens tot de lokale snackbar.

  Leuke artikelen over steden

  Meer weten over jouw favoriete stad? Bekijk hier alle artikelen met nieuwtjes en tips over steden als Amsterdam, Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook Heerenveen. Meer weten over dingen te doen in steden? Bekijk de artikelen van Startup24!

   Bedrijven in Amsterdam

   Op zoek naar een makelaar in Amsterdam of een online marketing bureau? Er zijn veel bedrijven in Amsterdam en Startup24 heeft een selectie gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kledingwinkel in Amsterdam of een nieuwe website wil laten bouwen: bekijk Startup24 voor bedrijven in Amsterdam.

    Home Deco in Amsterdam

    Op zoek naar een nieuwe vloer voor je appartement in Amsterdam of toch liever een nieuwe bank? Of je nu op zoek bent naar interieuradvies in Amsterdam of nieuwe gordijnen: Startup24 heeft alles voor je in kaart gebracht en de beste leverancier in een overzicht gezet.

    • Vloeren bestellen in Amsterdam

     Laminaat, parket, vloerbedekking of toch keramische tegels? Er is veel keuze in vloeren en Startup24 heeft leveranciers van vloeren in Amsterdam in kaart gebracht.

    • Raamdecoratie kopen in Amsterdam

     Raamdecoratie is er in vele soorten en maten: van gordijnen tot en met Luxaflex. Op zoek naar raamdecoratie in Amsterdam? Bekijk hier de selectie raamdecoratie in Amsterdam.

    • Woonwinkels in Amsterdam

     Op zoek naar een grote woonwinkel of toch liever een kleinere en gespecialiseerde woonwinkel in Amsterdam? Bekijk onze selectie van woonwinkels in Amsterdam.

     Sporten in Amsterdam

     Wil je gaan sporten in Amsterdam? Er zijn diverse sporten in Amsterdam en het is hierdoor soms moeilijk een keuze maken. Of je nu op zoek bent naar een teamsport zoals voetbal of toch een vechtsport zoals karate, bekijk Startup24 voor een overzicht van sporten in Amsterdam.

     • Vechtsporten in Amsterdam

      In Amsterdam zijn diverse goede vechtsportscholen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan judo of karate, maar natuurlijk ook (kick)boksen. Bekijk hier een selectie van vechtsportscholen in Amsterdam.

     • Teamsporten in Amsterdam

      Wil je fitter worden en toch dingen doen in groepsverband? In Amsterdam zijn diverse leuke teamsporten zoals voetbalclubs, korfbalclubs en natuurlijk hockey. Startup24 heeft de teamsporten in Amsterdam voor je op een rijtje gezet.

     • Sportscholen in Amsterdam

      Wil je fitter worden of toch wat extra spieren kweken? In Amsterdam zijn diverse sportscholen die je verder op weg kunnen helpen hiermee. Startup24 heeft sportscholen in Amsterdam op een rijtje gezet.