Assen

Op zoek naar een goed restaurant of nieuwe makelaar in Assen? Startup24 biedt een duidelijk overzicht en helpt jou vergelijken. Zoek, bekijken & vergelijk aanbieders en bedrijven in jouw stad.

Eten & Drinken in Assen

Assen heeft veel leuke restaurants en keuze maken is natuurlijk lastig. Wil je een restaurant boeken in Assen, eten afhalen of toch lekker eten bestellen in Assen vanuit de luie stoel? Bekijk hier aanbod in Assen voor restaurants.

 • Eten bestellen in Assen

  Eten bestellen in Assen was nog nooit zo makkelijk. Bekijk ons aanbod van restaurants in Assen waar je eten kunt bestellen en bestel direct online. Pizza, Sushi of toch liever Indiaas? Bestel eten in Assen via Startup24.

 • Sushi thuisbezorgd in Assen

  Assen kent een ruim aanbod aan restaurants waar je Sushi kunt bestellen. Wil je sashimi of toch opgerolde sushi’s? Op Startup24 hebben we een selectie gemaakt van Sushi restaurants in Assen die eten bij je thuis bezorgen.

 • Pizza bestellen in Assen

  Pizza Margarita of toch liever een met veel vlees? Wie een lekker pizza wil eten vanavond in Assen moet even op Startup24 kijken. Bekijk alle restaurants die Pizza’s thuisbezorgen in Assen, zodat je vanavond lekkere Pizza’s eet.

  Eten bestellen in Assen

  Wil je graag eten bestellen in Assen? In Assen vind je een groot aanbod aan verschillende restaurants die eten bezorgen of waar je eten kunt afhalen. Of je nu trek hebt in sushi, pizza of hamburgers, in Assen kun je makkelijk eten bestellen via Startup24. Het aanbod is ruim en varieert van de grote ketens tot de lokale snackbar.

  Leuke artikelen over steden

  Meer weten over jouw favoriete stad? Bekijk hier alle artikelen met nieuwtjes en tips over steden als Amsterdam, Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook Heerenveen. Meer weten over dingen te doen in steden? Bekijk de artikelen van Startup24!

   Bedrijven in Assen

   Op zoek naar een makelaar in Assen of een online marketing bureau? Er zijn veel bedrijven in Assen en Startup24 heeft een selectie gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kledingwinkel in Assen of een nieuwe website wil laten bouwen: bekijk Startup24 voor bedrijven in Assen.

   • Bedrijven in Assen

    Op zoek naar een goede makelaar in Assen of toch een nieuwe leverancier voor onderdelen? Startup24 heeft bedrijven in Assen in kaart gebracht en in een overzicht gezet. Bekijk hier de bedrijven in Assen.

   • Marketing in Assen

    Er zijn veel marketingbureaus in Assen en Startup24 heeft ze in een overzicht gezet. Op zoek naar een online marketing bureau in Assen of toch bij een PR-bureau? Bekijk hier de marketingbedrijven in Assen.

   • Winkels in Assen

    Of je nu op zoek bent naar een supermarkt in Assen of een leuke parfumzaak: Startup24 heeft winkels in Assen voor je in een overzicht gezet. Bekijk hier de winkels in Assen die Startup24 aanraadt.

    Home Deco in Assen

    Op zoek naar een nieuwe vloer voor je appartement in Assen of toch liever een nieuwe bank? Of je nu op zoek bent naar interieuradvies in Assen of nieuwe gordijnen: Startup24 heeft alles voor je in kaart gebracht en de beste leverancier in een overzicht gezet.

    • Vloeren bestellen in Assen

     Laminaat, parket, vloerbedekking of toch keramische tegels? Er is veel keuze in vloeren en Startup24 heeft leveranciers van vloeren in Assen in kaart gebracht.

    • Raamdecoratie kopen in Assen

     Raamdecoratie is er in vele soorten en maten: van gordijnen tot en met Luxaflex. Op zoek naar raamdecoratie in Assen? Bekijk hier de selectie raamdecoratie in Assen.

    • Woonwinkels in Assen

     Op zoek naar een grote woonwinkel of toch liever een kleinere en gespecialiseerde woonwinkel in Assen? Bekijk onze selectie van woonwinkels in Assen.

     Sporten in Assen

     Wil je gaan sporten in Assen? Er zijn diverse sporten in Assen en het is hierdoor soms moeilijk een keuze maken. Of je nu op zoek bent naar een teamsport zoals voetbal of toch een vechtsport zoals karate, bekijk Startup24 voor een overzicht van sporten in Assen.

     • Vechtsporten in Assen

      In Assen zijn diverse goede vechtsportscholen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan judo of karate, maar natuurlijk ook (kick)boksen. Bekijk hier een selectie van vechtsportscholen in Assen.

     • Teamsporten in Assen

      Wil je fitter worden en toch dingen doen in groepsverband? In Assen zijn diverse leuke teamsporten zoals voetbalclubs, korfbalclubs en natuurlijk hockey. Startup24 heeft de teamsporten in Assen voor je op een rijtje gezet.

     • Sportscholen in Assen

      Wil je fitter worden of toch wat extra spieren kweken? In Assen zijn diverse sportscholen die je verder op weg kunnen helpen hiermee. Startup24 heeft sportscholen in Assen op een rijtje gezet.