Delft

Op zoek naar een goed restaurant of nieuwe makelaar in Delft? Startup24 biedt een duidelijk overzicht en helpt jou vergelijken. Zoek, bekijken & vergelijk aanbieders en bedrijven in jouw stad.

Eten & Drinken in Delft

Delft heeft veel leuke restaurants en keuze maken is natuurlijk lastig. Wil je een restaurant boeken in Delft, eten afhalen of toch lekker eten bestellen in Delft vanuit de luie stoel? Bekijk hier aanbod in Delft voor restaurants.

 • Eten bestellen in Delft

  Eten bestellen in Delft was nog nooit zo makkelijk. Bekijk ons aanbod van restaurants in Delft waar je eten kunt bestellen en bestel direct online. Pizza, Sushi of toch liever Indiaas? Bestel eten in Delft via Startup24.

 • Sushi thuisbezorgd in Delft

  Delft kent een ruim aanbod aan restaurants waar je Sushi kunt bestellen. Wil je sashimi of toch opgerolde sushi’s? Op Startup24 hebben we een selectie gemaakt van Sushi restaurants in Delft die eten bij je thuis bezorgen.

 • Pizza bestellen in Delft

  Pizza Margarita of toch liever een met veel vlees? Wie een lekker pizza wil eten vanavond in Delft moet even op Startup24 kijken. Bekijk alle restaurants die Pizza’s thuisbezorgen in Delft, zodat je vanavond lekkere Pizza’s eet.

  Eten bestellen in Delft

  Wil je graag eten bestellen in Delft? In Delft vind je een groot aanbod aan verschillende restaurants die eten bezorgen of waar je eten kunt afhalen. Of je nu trek hebt in sushi, pizza of hamburgers, in Delft kun je makkelijk eten bestellen via Startup24. Het aanbod is ruim en varieert van de grote ketens tot de lokale snackbar.

  Leuke artikelen over steden

  Meer weten over jouw favoriete stad? Bekijk hier alle artikelen met nieuwtjes en tips over steden als Amsterdam, Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook Heerenveen. Meer weten over dingen te doen in steden? Bekijk de artikelen van Startup24!

   Bedrijven in Delft

   Op zoek naar een makelaar in Delft of een online marketing bureau? Er zijn veel bedrijven in Delft en Startup24 heeft een selectie gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kledingwinkel in Delft of een nieuwe website wil laten bouwen: bekijk Startup24 voor bedrijven in Delft.

   • Bedrijven in Delft

    Op zoek naar een goede makelaar in Delft of toch een nieuwe leverancier voor onderdelen? Startup24 heeft bedrijven in Delft in kaart gebracht en in een overzicht gezet. Bekijk hier de bedrijven in Delft.

   • Marketing in Delft

    Er zijn veel marketingbureaus in Delft en Startup24 heeft ze in een overzicht gezet. Op zoek naar een online marketing bureau in Delft of toch bij een PR-bureau? Bekijk hier de marketingbedrijven in Delft.

   • Winkels in Delft

    Of je nu op zoek bent naar een supermarkt in Delft of een leuke parfumzaak: Startup24 heeft winkels in Delft voor je in een overzicht gezet. Bekijk hier de winkels in Delft die Startup24 aanraadt.

    Home Deco in Delft

    Op zoek naar een nieuwe vloer voor je appartement in Delft of toch liever een nieuwe bank? Of je nu op zoek bent naar interieuradvies in Delft of nieuwe gordijnen: Startup24 heeft alles voor je in kaart gebracht en de beste leverancier in een overzicht gezet.

    • Vloeren bestellen in Delft

     Laminaat, parket, vloerbedekking of toch keramische tegels? Er is veel keuze in vloeren en Startup24 heeft leveranciers van vloeren in Delft in kaart gebracht.

    • Raamdecoratie kopen in Delft

     Raamdecoratie is er in vele soorten en maten: van gordijnen tot en met Luxaflex. Op zoek naar raamdecoratie in Delft? Bekijk hier de selectie raamdecoratie in Delft.

    • Woonwinkels in Delft

     Op zoek naar een grote woonwinkel of toch liever een kleinere en gespecialiseerde woonwinkel in Delft? Bekijk onze selectie van woonwinkels in Delft.

     Sporten in Delft

     Wil je gaan sporten in Delft? Er zijn diverse sporten in Delft en het is hierdoor soms moeilijk een keuze maken. Of je nu op zoek bent naar een teamsport zoals voetbal of toch een vechtsport zoals karate, bekijk Startup24 voor een overzicht van sporten in Delft.

     • Vechtsporten in Delft

      In Delft zijn diverse goede vechtsportscholen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan judo of karate, maar natuurlijk ook (kick)boksen. Bekijk hier een selectie van vechtsportscholen in Delft.

     • Teamsporten in Delft

      Wil je fitter worden en toch dingen doen in groepsverband? In Delft zijn diverse leuke teamsporten zoals voetbalclubs, korfbalclubs en natuurlijk hockey. Startup24 heeft de teamsporten in Delft voor je op een rijtje gezet.

     • Sportscholen in Delft

      Wil je fitter worden of toch wat extra spieren kweken? In Delft zijn diverse sportscholen die je verder op weg kunnen helpen hiermee. Startup24 heeft sportscholen in Delft op een rijtje gezet.