Eindhoven

Op zoek naar een goed restaurant of nieuwe makelaar in Eindhoven? Startup24 biedt een duidelijk overzicht en helpt jou vergelijken. Zoek, bekijken & vergelijk aanbieders en bedrijven in jouw stad.

Eten & Drinken in Eindhoven

Eindhoven heeft veel leuke restaurants en keuze maken is natuurlijk lastig. Wil je een restaurant boeken in Eindhoven, eten afhalen of toch lekker eten bestellen in Eindhoven vanuit de luie stoel? Bekijk hier aanbod in Eindhoven voor restaurants.

 • Eten bestellen in Eindhoven

  Eten bestellen in Eindhoven was nog nooit zo makkelijk. Bekijk ons aanbod van restaurants in Eindhoven waar je eten kunt bestellen en bestel direct online. Pizza, Sushi of toch liever Indiaas? Bestel eten in Eindhoven via Startup24.

 • Sushi thuisbezorgd in Eindhoven

  Eindhoven kent een ruim aanbod aan restaurants waar je Sushi kunt bestellen. Wil je sashimi of toch opgerolde sushi’s? Op Startup24 hebben we een selectie gemaakt van Sushi restaurants in Eindhoven die eten bij je thuis bezorgen.

 • Pizza bestellen in Eindhoven

  Pizza Margarita of toch liever een met veel vlees? Wie een lekker pizza wil eten vanavond in Eindhoven moet even op Startup24 kijken. Bekijk alle restaurants die Pizza’s thuisbezorgen in Eindhoven, zodat je vanavond lekkere Pizza’s eet.

  Eten bestellen in Eindhoven

  Wil je graag eten bestellen in Eindhoven? In Eindhoven vind je een groot aanbod aan verschillende restaurants die eten bezorgen of waar je eten kunt afhalen. Of je nu trek hebt in sushi, pizza of hamburgers, in Eindhoven kun je makkelijk eten bestellen via Startup24. Het aanbod is ruim en varieert van de grote ketens tot de lokale snackbar.

  Leuke artikelen over steden

  Meer weten over jouw favoriete stad? Bekijk hier alle artikelen met nieuwtjes en tips over steden als Amsterdam, Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook Heerenveen. Meer weten over dingen te doen in steden? Bekijk de artikelen van Startup24!

   Bedrijven in Eindhoven

   Op zoek naar een makelaar in Eindhoven of een online marketing bureau? Er zijn veel bedrijven in Eindhoven en Startup24 heeft een selectie gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kledingwinkel in Eindhoven of een nieuwe website wil laten bouwen: bekijk Startup24 voor bedrijven in Eindhoven.

    Home Deco in Eindhoven

    Op zoek naar een nieuwe vloer voor je appartement in Eindhoven of toch liever een nieuwe bank? Of je nu op zoek bent naar interieuradvies in Eindhoven of nieuwe gordijnen: Startup24 heeft alles voor je in kaart gebracht en de beste leverancier in een overzicht gezet.

    • Vloeren bestellen in Eindhoven

     Laminaat, parket, vloerbedekking of toch keramische tegels? Er is veel keuze in vloeren en Startup24 heeft leveranciers van vloeren in Eindhoven in kaart gebracht.

    • Raamdecoratie kopen in Eindhoven

     Raamdecoratie is er in vele soorten en maten: van gordijnen tot en met Luxaflex. Op zoek naar raamdecoratie in Eindhoven? Bekijk hier de selectie raamdecoratie in Eindhoven.

    • Woonwinkels in Eindhoven

     Op zoek naar een grote woonwinkel of toch liever een kleinere en gespecialiseerde woonwinkel in Eindhoven? Bekijk onze selectie van woonwinkels in Eindhoven.

     Sporten in Eindhoven

     Wil je gaan sporten in Eindhoven? Er zijn diverse sporten in Eindhoven en het is hierdoor soms moeilijk een keuze maken. Of je nu op zoek bent naar een teamsport zoals voetbal of toch een vechtsport zoals karate, bekijk Startup24 voor een overzicht van sporten in Eindhoven.

     • Vechtsporten in Eindhoven

      In Eindhoven zijn diverse goede vechtsportscholen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan judo of karate, maar natuurlijk ook (kick)boksen. Bekijk hier een selectie van vechtsportscholen in Eindhoven.

     • Teamsporten in Eindhoven

      Wil je fitter worden en toch dingen doen in groepsverband? In Eindhoven zijn diverse leuke teamsporten zoals voetbalclubs, korfbalclubs en natuurlijk hockey. Startup24 heeft de teamsporten in Eindhoven voor je op een rijtje gezet.

     • Sportscholen in Eindhoven

      Wil je fitter worden of toch wat extra spieren kweken? In Eindhoven zijn diverse sportscholen die je verder op weg kunnen helpen hiermee. Startup24 heeft sportscholen in Eindhoven op een rijtje gezet.