Leeuwarden

Op zoek naar een goed restaurant of nieuwe makelaar in Leeuwarden? Startup24 biedt een duidelijk overzicht en helpt jou vergelijken. Zoek, bekijken & vergelijk aanbieders en bedrijven in jouw stad.

Eten & Drinken in Leeuwarden

Leeuwarden heeft veel leuke restaurants en keuze maken is natuurlijk lastig. Wil je een restaurant boeken in Leeuwarden, eten afhalen of toch lekker eten bestellen in Leeuwarden vanuit de luie stoel? Bekijk hier aanbod in Leeuwarden voor restaurants.

 • Eten bestellen in Leeuwarden

  Eten bestellen in Leeuwarden was nog nooit zo makkelijk. Bekijk ons aanbod van restaurants in Leeuwarden waar je eten kunt bestellen en bestel direct online. Pizza, Sushi of toch liever Indiaas? Bestel eten in Leeuwarden via Startup24.

 • Sushi thuisbezorgd in Leeuwarden

  Leeuwarden kent een ruim aanbod aan restaurants waar je Sushi kunt bestellen. Wil je sashimi of toch opgerolde sushi’s? Op Startup24 hebben we een selectie gemaakt van Sushi restaurants in Leeuwarden die eten bij je thuis bezorgen.

 • Pizza bestellen in Leeuwarden

  Pizza Margarita of toch liever een met veel vlees? Wie een lekker pizza wil eten vanavond in Leeuwarden moet even op Startup24 kijken. Bekijk alle restaurants die Pizza’s thuisbezorgen in Leeuwarden, zodat je vanavond lekkere Pizza’s eet.

  Eten bestellen in Leeuwarden

  Wil je graag eten bestellen in Leeuwarden? In Leeuwarden vind je een groot aanbod aan verschillende restaurants die eten bezorgen of waar je eten kunt afhalen. Of je nu trek hebt in sushi, pizza of hamburgers, in Leeuwarden kun je makkelijk eten bestellen via Startup24. Het aanbod is ruim en varieert van de grote ketens tot de lokale snackbar.

  Leuke artikelen over steden

  Meer weten over jouw favoriete stad? Bekijk hier alle artikelen met nieuwtjes en tips over steden als Amsterdam, Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook Heerenveen. Meer weten over dingen te doen in steden? Bekijk de artikelen van Startup24!

   Bedrijven in Leeuwarden

   Op zoek naar een makelaar in Leeuwarden of een online marketing bureau? Er zijn veel bedrijven in Leeuwarden en Startup24 heeft een selectie gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kledingwinkel in Leeuwarden of een nieuwe website wil laten bouwen: bekijk Startup24 voor bedrijven in Leeuwarden.

    Home Deco in Leeuwarden

    Op zoek naar een nieuwe vloer voor je appartement in Leeuwarden of toch liever een nieuwe bank? Of je nu op zoek bent naar interieuradvies in Leeuwarden of nieuwe gordijnen: Startup24 heeft alles voor je in kaart gebracht en de beste leverancier in een overzicht gezet.

    • Vloeren bestellen in Leeuwarden

     Laminaat, parket, vloerbedekking of toch keramische tegels? Er is veel keuze in vloeren en Startup24 heeft leveranciers van vloeren in Leeuwarden in kaart gebracht.

    • Raamdecoratie kopen in Leeuwarden

     Raamdecoratie is er in vele soorten en maten: van gordijnen tot en met Luxaflex. Op zoek naar raamdecoratie in Leeuwarden? Bekijk hier de selectie raamdecoratie in Leeuwarden.

    • Woonwinkels in Leeuwarden

     Op zoek naar een grote woonwinkel of toch liever een kleinere en gespecialiseerde woonwinkel in Leeuwarden? Bekijk onze selectie van woonwinkels in Leeuwarden.

     Sporten in Leeuwarden

     Wil je gaan sporten in Leeuwarden? Er zijn diverse sporten in Leeuwarden en het is hierdoor soms moeilijk een keuze maken. Of je nu op zoek bent naar een teamsport zoals voetbal of toch een vechtsport zoals karate, bekijk Startup24 voor een overzicht van sporten in Leeuwarden.

     • Vechtsporten in Leeuwarden

      In Leeuwarden zijn diverse goede vechtsportscholen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan judo of karate, maar natuurlijk ook (kick)boksen. Bekijk hier een selectie van vechtsportscholen in Leeuwarden.

     • Teamsporten in Leeuwarden

      Wil je fitter worden en toch dingen doen in groepsverband? In Leeuwarden zijn diverse leuke teamsporten zoals voetbalclubs, korfbalclubs en natuurlijk hockey. Startup24 heeft de teamsporten in Leeuwarden voor je op een rijtje gezet.

     • Sportscholen in Leeuwarden

      Wil je fitter worden of toch wat extra spieren kweken? In Leeuwarden zijn diverse sportscholen die je verder op weg kunnen helpen hiermee. Startup24 heeft sportscholen in Leeuwarden op een rijtje gezet.