Maastricht

Op zoek naar een goed restaurant of nieuwe makelaar in Maastricht? Startup24 biedt een duidelijk overzicht en helpt jou vergelijken. Zoek, bekijken & vergelijk aanbieders en bedrijven in jouw stad.

Eten & Drinken in Maastricht

Maastricht heeft veel leuke restaurants en keuze maken is natuurlijk lastig. Wil je een restaurant boeken in Maastricht, eten afhalen of toch lekker eten bestellen in Maastricht vanuit de luie stoel? Bekijk hier aanbod in Maastricht voor restaurants.

 • Eten bestellen in Maastricht

  Eten bestellen in Maastricht was nog nooit zo makkelijk. Bekijk ons aanbod van restaurants in Maastricht waar je eten kunt bestellen en bestel direct online. Pizza, Sushi of toch liever Indiaas? Bestel eten in Maastricht via Startup24.

 • Sushi thuisbezorgd in Maastricht

  Maastricht kent een ruim aanbod aan restaurants waar je Sushi kunt bestellen. Wil je sashimi of toch opgerolde sushi’s? Op Startup24 hebben we een selectie gemaakt van Sushi restaurants in Maastricht die eten bij je thuis bezorgen.

 • Pizza bestellen in Maastricht

  Pizza Margarita of toch liever een met veel vlees? Wie een lekker pizza wil eten vanavond in Maastricht moet even op Startup24 kijken. Bekijk alle restaurants die Pizza’s thuisbezorgen in Maastricht, zodat je vanavond lekkere Pizza’s eet.

  Eten bestellen in Maastricht

  Wil je graag eten bestellen in Maastricht? In Maastricht vind je een groot aanbod aan verschillende restaurants die eten bezorgen of waar je eten kunt afhalen. Of je nu trek hebt in sushi, pizza of hamburgers, in Maastricht kun je makkelijk eten bestellen via Startup24. Het aanbod is ruim en varieert van de grote ketens tot de lokale snackbar.

  Leuke artikelen over steden

  Meer weten over jouw favoriete stad? Bekijk hier alle artikelen met nieuwtjes en tips over steden als Amsterdam, Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook Heerenveen. Meer weten over dingen te doen in steden? Bekijk de artikelen van Startup24!

   Bedrijven in Maastricht

   Op zoek naar een makelaar in Maastricht of een online marketing bureau? Er zijn veel bedrijven in Maastricht en Startup24 heeft een selectie gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kledingwinkel in Maastricht of een nieuwe website wil laten bouwen: bekijk Startup24 voor bedrijven in Maastricht.

    Home Deco in Maastricht

    Op zoek naar een nieuwe vloer voor je appartement in Maastricht of toch liever een nieuwe bank? Of je nu op zoek bent naar interieuradvies in Maastricht of nieuwe gordijnen: Startup24 heeft alles voor je in kaart gebracht en de beste leverancier in een overzicht gezet.

    • Vloeren bestellen in Maastricht

     Laminaat, parket, vloerbedekking of toch keramische tegels? Er is veel keuze in vloeren en Startup24 heeft leveranciers van vloeren in Maastricht in kaart gebracht.

    • Raamdecoratie kopen in Maastricht

     Raamdecoratie is er in vele soorten en maten: van gordijnen tot en met Luxaflex. Op zoek naar raamdecoratie in Maastricht? Bekijk hier de selectie raamdecoratie in Maastricht.

    • Woonwinkels in Maastricht

     Op zoek naar een grote woonwinkel of toch liever een kleinere en gespecialiseerde woonwinkel in Maastricht? Bekijk onze selectie van woonwinkels in Maastricht.

     Sporten in Maastricht

     Wil je gaan sporten in Maastricht? Er zijn diverse sporten in Maastricht en het is hierdoor soms moeilijk een keuze maken. Of je nu op zoek bent naar een teamsport zoals voetbal of toch een vechtsport zoals karate, bekijk Startup24 voor een overzicht van sporten in Maastricht.

     • Vechtsporten in Maastricht

      In Maastricht zijn diverse goede vechtsportscholen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan judo of karate, maar natuurlijk ook (kick)boksen. Bekijk hier een selectie van vechtsportscholen in Maastricht.

     • Teamsporten in Maastricht

      Wil je fitter worden en toch dingen doen in groepsverband? In Maastricht zijn diverse leuke teamsporten zoals voetbalclubs, korfbalclubs en natuurlijk hockey. Startup24 heeft de teamsporten in Maastricht voor je op een rijtje gezet.

     • Sportscholen in Maastricht

      Wil je fitter worden of toch wat extra spieren kweken? In Maastricht zijn diverse sportscholen die je verder op weg kunnen helpen hiermee. Startup24 heeft sportscholen in Maastricht op een rijtje gezet.