Tijdelijk internet – Wat is er mogelijk?

Datum: september 30, 2022
Categorie: Dienstverlening

Samenvatting Artikel

Je bedrijf groeit en meer nieuwe werknemers komen erbij. Het team wordt steeds groter. Veel werknemers werken op afstand, maar toch is het kantoorpand véél te klein geworden. Tijd om te verhuizen! Tijdens het verhuizen hebben veel werknemers geen internet op locatie. Dit is vervelend en je wilt ook niet achter de feiten aanlopen. Om dit probleem op te lossen, kun je gebruik maken van tijdelijk internet. In dit artikel vertellen wij je meer over de mogelijkheden van tijdelijk internet.

Wat is tijdelijk internet?

Tegenwoordig is het ondenkbaar om zonder internet te werken, omdat we er veel van afhankelijk zijn. Het kan je wel eens overkomen dat er op je werk een noodsituatie is. Bijvoorbeeld: storingen, verhuizingen of werknemers die op afstand werken, maar geen internet hebben. Helaas kun je op deze momenten geen gebruik maken van het internet.  Tijdelijk internet is dan een goede optie. Je kunt dit gebruiken op plekken waar niet continu internetverbinding is. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of het werken op afstand. Je kunt tijdelijk internet eenvoudig gebruiken in Nederland, maar ook in het buitenland. Bovendien kun je diverse apparaten op het tijdelijk internet aansluiten.

Tijdelijk internet tijdens de verhuizing

Je hebt eindelijk het perfecte kantoor gevonden, maar er is nog geen internet. Het is mogelijk dat je internetabonnement pas meeverhuist als je zelf al over bent. Erg vervelend. Een optie om verbinding te maken met internet is om tijdelijke internet te huren. Hiermee kun je met verschillende apparaten tegelijkertijd online werken. Dit kan met maximaal 30 aangesloten laptops, computers, tablets, smartphones of andere devices.  Met een tijdelijke internet box zijn downloadsnelheden tot wel 500 Mbit en een uploadsnelheid tot 100 Mbit mogelijk. Een bekabelde of WiFi-verbinding tot stand brengen is heel eenvoudig. Voor het gebruik van de tijdelijke internet box kun je de stekker in het stopcontact steken en op de aan-knop drukken. Vervolgens kun je direct online zijn.

Tijdelijk internet tijdens remote werken

Zijn er veel werknemers die remote werken en is de verbinding gedurende de meeting slecht? Ook dan kan er gebruik worden gemaakt van tijdelijk internet. Een handige optie is het gebruik maken van de mobiele hotspot. Jouw telefoon dient dan als wifi-verbinding voor andere apparaten. Zodra je de mobiele hotspot aanzet, kun je verbinding maken met de WiFi-hotspot. Oftewel jouw tijdelijk internet. Zo kunnen jouw werknemers remote werken met een internetverbinding die niet vastloopt. In totaal kunnen er 10 apparaten toegang krijgen voor de WiFi-hotspot door middel van een telefoon. De mobiele hotspot heeft een batterijduur van 12 uur, wat voor de meeste mensen meer dan genoeg is. Aangezien een werkdag 8 uur lang is.   Tijdelijk internet biedt dus veel voordelen op het moment van een verhuizing of tijdens remote werken. Werknemers kunnen dus overal waar zij willen gebruik maken van internet. Oftewel, je voorkomt achterstand op de taken die je moet uitvoeren. Je kunt dus lekker doorwerken zonder storingen of andere problemen. 

Recente blog artikelen

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Intieme zorg voor jezelf
Voeding en gezondheid

Intieme zelfzorg

Meer weten over intieme zelfzorg? In dit artikel lees je alles over intieme zelfzorg en hoe je dit het beste doet. Lees snel verder, ga aan de slag en voel je geweldig.
Lees verder »
Adventskalender openen
Dienstverlening

De leukste adventskalenders

Ben je op zoek naar een leuke adventskalender voor de gezelligste maand van het jaar? Lees er meer over in dit artikel. Een adventskalender voor jou of voor een ander?
Lees verder »