Vazen en droogbloemen als cadeau

Datum: mei 30, 2021
Categorie: Uitgelicht

Samenvatting Artikel

Iemands verjaardag is de perfecte dag om jouw waardering voor hem of haar te uiten. Dit begint allemaal met een goed verjaardagscadeau. Maar wat moet je precies geven om een goede indruk te maken. Wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Heb je wel eens aan vazen en droogbloemen gedacht als cadeau? Dit is een unieke combinatie die jouw waardering voor de jarige laat blijken. Met vazen en droogbloemen geef je ook een duurzaam cadeau, want droogbloemen blijven tot wel zes maanden goed. Zo laat je zien dat je echt om hem of haar geeft. 

Droogbloemen als cadeau

Droogbloemen zijn, zoals de naam het al zegt, gedroogde bloemen. Het grote voordeel is dat ze veel langer meegaan dan een vers bosje bloemen. Verse bloemen zijn meestal 3 weken houdbaar, maar bij droogbloemen kan de houdbaarheid oplopen tot maar liefst 6 maanden. Met droogbloemen geef je dus een cadeau waarvan de jarige een lange tijd kan genieten. De houdbaarheid van droogbloemen kan zelfs verlengd worden als je voldoende rekening houdt met het zonlicht en de luchtvochtigheid. Zet de bloemen bij voorkeur in een koele kamer en vermijd kamers met een hoge luchtvochtigheid. Daarnaast biedt het ook optimaal gemak, je kunt droogbloemen bij de jarige thuis laten bezorgen. 

Vazen als cadeau

Wil je liever een cadeau geven dat voor eeuwig blijft bestaan als je er voorzichtig mee omgaat? Kies er dan voor om een vaas als cadeau te geven. Er zijn vazen in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Ben je op zoek naar vazen van Delfts blauw of mooie keramieken vazen? Ieder persoon wordt wel blij als je een mooie vaas cadeau doet waar prachtige bloemen in kunnen. Je hoeft niet per se een enkele vaas cadeau te doen. Er bestaan ook diverse setjes met kleine vazen. Maar er zijn ook grote vazen met mooie prints en motieven verkrijgbaar. Kortom, een vaas als cadeau biedt veel mogelijkheden en wordt door iedereen gewaardeerd. 

Droogbloemen in glas

Kun je niet kiezen tussen droogbloemen en vazen als cadeau? Waarom kies je er dan niet voor om droogbloemen in glas te kopen? De droogbloemen worden in een mooie doorzichtige vaas gestopt, wat een uniek effect geeft. Je kunt ook zelf kiezen wat voor soort vaas je graag wilt gebruiken voor de droogbloemen. Een vaas met een kurk als dop zorgt ervoor dat er weinig lucht in de vaas komt, hierdoor blijven de droogbloemen langer houdbaar. Als de droogbloemen hun levensduur hebben bereikt, kun je de droogbloemen eenvoudig vervangen voor een nieuw bosje. Droogbloemen in glas zijn hét ultieme cadeau. 

Recente blog artikelen

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Welke soorten schuttingen zijn er feature image 01
Huis, tuin en dier

Welke soorten schuttingen zijn er?

Wil je een schutting laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk weten welke soorten schuttingen er zijn. In dit artikel lees je alles over de soorten schuttingen en ontdek je welke het beste bij jouw tuin passen.
Lees verder »
Krokante hapjes voor een feestje
Voeding en gezondheid

Krokante hapjes voor een feestje

Op een feestje wil je natuurlijk de perfecte hapjes serveren. Deze moeten krokant en vers zijn. In dit artikel lees je alles over de lekkerste krokante hapjes voor jouw aankomende feestje.
Lees verder »