Womanizer Premium als cadeau

Datum: mei 30, 2021
Categorie: Uitgelicht

Samenvatting Artikel

Ben je op zoek naar een cadeau voor je vrouw of (goede) vriendin, maar heb je geen idee wat je moet geven? Kies er dan eens voor om een spannend cadeau te kopen. En nee, we hebben het niet over een enge film… maar over een cadeau voor onder de lakens. Seksspeeltjes worden steeds populairder in Nederland en jouw geliefde moet natuurlijk met de tijd meegaan. De Womanizer Premium is het perfecte cadeau voor iedere vrouw, plus het is een cadeau waar ze daadwerkelijk iets aan heeft. De Womanizer Premium zorgt voor een intens en zalig gevoel die jouw vriendin verslaafd zal maken aan dit seksspeeltje. In dit artikel leggen we uit wat de Womanizer Premium zo speciaal maakt en waarom jouw vriendin het moet hebben. 

Luchtdruktechniek van de Womanizer Premium

De Womanizer Premium maakt gebruik van de modernste technieken. In tegenstelling tot de klassieke seksspeeltjes, maakt de Womanizer Premium geen direct contact met de huid. Het grote voordeel hiervan is dat het irritaties vermijdt waardoor je nog langer kunt genieten. Je plaatst de kop van het apparaat op je clitororis en vervolgens produceert de Womanizer Premium krachtige luchtdrukpulsen die de clitoris stimuleren. Je kunt zelf bepalen hoe krachtig de golven zijn met behulp van een aantal knopjes. Iedereen heeft een andere mate van gevoeligheid, daarom zijn er diverse programma’s beschikbaar. Dit is dus het ideale cadeau als je jouw vriendin iets nieuws wil laten ervaren.

Een gezond cadeau

Veel vrouwen hebben moeite om een orgamse te bereiken. Zeker vrouwen die al wat ouder zijn kunnen hier moeite mee hebben. De Womanizer Premium biedt dan de perfecte oplossing. Trillingen en penetratie volstaan vaak niet, maar de pulsen van de Womanizer Premium zorgen voor extra bloedtoevoer naar de clitorirs. Hierdoor zul je sneller een orgasme bereiken. Daarnaast is het orgasme vaak ook intenser en heviger. Vaak is het zelfs mogelijk om meerdere orgasmes te bereiken met de Womanizer Premium. Seksspeeltjes zijn niet langer een taboe, maar zijn gewoon gezond. Daarom is de Womanizer Premium een mooi cadeau als je om het welzijn van jouw vriendin geeft. 

Een esthetisch cadeau

De Womanizer Premium is niet alleen heel praktisch, het ziet er ook nog eens esthetisch uit. Er zijn verschillende luxe kleuren beschikbaar, zoals zwart, raspberry roze en blueberry blauw. Daarnaast is de Womanizer Premium ook nog eens heel stil. Hij gaat namelijk pas aan als de kop minder dan twee millimeter is verwijderd van de huid. Andersom gaat hij ook vanzelf uit als je de kop van de huid afhaalt. Verder worden er verschillende kapjes bij de Womanizer Premium geleverd die ook beschikbaar zijn in verschillende maten. Tevens gaat een volle batterijlading ongeveer vier uur mee en duurt het slechts twee uur om de batterij volledig op te laden. 

Ik wil de Womanizer Premium cadeau doen

Wil je ook graag dit unieke product aan je vriendin cadeau doen? Bestel dan de Womanizer Premium eenvoudig en discreet. Jouw vriendin zal een onvergetelijke verjaardag ervaren en waarschijnlijk ook heel wat onvergetelijke nachten beleven.    

Recente blog artikelen

Andere interessante artikelen

Meer leuke artikelen van Startup24 lezen? Bekijk hier andere artikelen over steden, marketing, home deco, sport en nog meer.

Welke soorten schuttingen zijn er feature image 01
Huis, tuin en dier

Welke soorten schuttingen zijn er?

Wil je een schutting laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk weten welke soorten schuttingen er zijn. In dit artikel lees je alles over de soorten schuttingen en ontdek je welke het beste bij jouw tuin passen.
Lees verder »
Krokante hapjes voor een feestje
Voeding en gezondheid

Krokante hapjes voor een feestje

Op een feestje wil je natuurlijk de perfecte hapjes serveren. Deze moeten krokant en vers zijn. In dit artikel lees je alles over de lekkerste krokante hapjes voor jouw aankomende feestje.
Lees verder »